seo چیست

اگر شما هم به دنبال پاسخ پرسش بالا هستید صفحه مناسبی را انتخاب کرده اید. ما قرار است در اینجا مفصلا به این مسئله بپردازیم که سئو چیست و چه کاربردی دارد؟ سئو و بهینه سازی وب سایت چیست؟ بهینه سازی سایت چیست؟ سئو چیست؟سئودانان تیمی پرانرژی و خلاق است که از متخصصان و سئوکارهای با تجربه جهت ارائه خدمات سئو شامل مشاوره سئوی وب سایت اگر شما هم به دنبال پاسخ پرسش بالا هستید صفحه مناسبی را انتخاب کرده اید. ما قرار است در اینجا مفصلا به این مسئله بپردازیم که سئو چیست و چه کاربردی دارد؟ سئو و بهینه سازی وب سایت چیست؟ بهینه سازی سایت چیست؟ سئو چیست؟

سئو چیست : مجموعه فعالیت هایی است که بر روی سایت انجام میشود و باعث بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو خواهد شد را سئو میگویند.

بهینه سازی وب سایت seo و یا بهینه سازی سایت سئو را نمیتوان اصطلاحات سئوی چندان درستی دانست. چرا که در خود و بهینه سازی وب سایت کمک میگیرد.

برای اطلاع بیشتر درباره سئو میتوانید به مقاله سئو چیست در همین وب سایت مراجعه نمایید.

معیار های رتبه بندی در سئو چیست؟ تمام سایت ها در نزد گوگل (به عنوان معروفترین و محبوبترین موتور جستجو) رتبه ای دارند، گوگل برای این رتبه بندی معیارهایی دارد. گفته میشود این موتور جستجو برای رتبه بندی سایت ها بیش از 200 معیار را در نظر دارد.

مهمترین دلایل در رتبه بندی های سئو چیست؟ مهمترین دلیلی که گوگل را به رتبه بندی سایت ها و مشخص کردن این معیارها کشانده است بالا بردن رضایت کاربران است. این رتبه بندی ها تمام سایت ها را به عرصه یک رقابت کشانده است؛ مسلم است که هر چه این رقابت بیشتر باشد کیفیت بالاتر خواهد بود. در این صورت چاره ای به جز، افزایش کیفیت برای رسیدن به صفحه نخست گوگل و لینک های ابتدایی نیست.
سئو چیست و چه اهمیتی دارد؟

معنی واژه سئو چیست؟ سئو از سرواژه عبارت انگلیسی search engine optimization گرفته شده است که به آن به اختصار seo میگویند.

ترجمه سئو چیست؟ بهترین ترجمه برای این عبارت “بهینه سازی موتورهای جستجو ” است.

Seo سایت از این نظر اهمیت دارد که به دیده شدن سایت شما کمک میکند و تاثیر زیادی در افزایش ترافیک سایت دارد.

تعریف عامیانه سئو چیست؟ اگر بخواهیم به صورت عامیانه تر به تعریف سئو بپردازیم میتوان گفت مجموعه فعالیت هایی که باعث میشوند وب سایت شما در صفحه اول و لینک های ابتدایی گوگل به نمایش درآید را سئو میگویند.

شاید اگر بدانید 90 درصد جستجوها در صفحه اول گوگل به نتیجه میرسند و تنها 10 درصد از میلیون ها جستجوی انجام شده به صفحات بعدی کشیده میشوند از اهمیت سئو آگاه شوید.

همچنین تقریبا 32 درصد از جستجوها تنها در لینک اول به نتیجه میرسند و حتی به لینک های دوم و سوم هم نمیرسد.

بدون فعالیت در زمینه سئو و بدون توجه به قوانین سئو احتمال موفقیت و دیده شدن سایت شما نزدیک به صفر است. پس اگر قصد دارید در این زمینه به نتیجه مطلوب برسید باید به فکر سئو و بهینه سازی سایت تان باشید.

با رعایت اصول سئو میتوانید مخاطبان بیشتری را به سایت بکشانید و ترافیک سایت خود را بالا ببرید. البته که میزان فروش، افزایش بازدهی تبلیغات، بالارفتن درخواست های خدماتی و … در گرو افزایش بازدید و ترافیک سایت است.

این کار را میتوان با استفاده از تبلیغات انجام داد اما سئو نسبت به تبلیغات مزایایی دارد، نخست این که تاثیر آن طولانی مدت تر از تبلیغ باقی میماند و دوم این که هزینه سئو در راستای ارتقای کیفیت سایت است و هزینه تبلیغات تنها به دیده شدن کوتاه مدت آن کمک میکند.

معیارهای رتبه بندی سایت ها

معیارهای رتبه بندی سایت در سئو چیست؟

معیارهای مختلفی برای رتبه بندی یک سایت وجود دارد در این بخش برخی از این معیار ها را برخواهیم شمرد و شما را تا حدودی با اهمیت آن ها آشنا میکنیم. اما برخی از معیارهای مهمتر را در بخشی جداگانه پوشش میدهیم.

۱- محتوا

۲- responsiv : ریسپانسیو یا واکنشگرا بودن سایت یکی از مواردی است که در سئو و بهینه سازی وب تاثیر زیادی دارد

۳-استاندارد بودن قالب وب سایت و اصولی بودن طراحی اولیه

۴ -قابل دید بودن اطلاعات صاحب دامنه : مشخص بودن اطلاعات صاحب دامنه این اطمینان را به گوگل خواهد داد که فرد در برابر سایت و فعالیت هایی که در آینده انجام میدهد احساس مسئولیت دارد و گوگل در صورت تخلف میتواند سایت و صاحب دامنه را جریمه کند.پس از اطلاعات Whois غافل نباشید

۵ – سرعت مناسب در بارگذاری صفحات و خود وب سایت: افزایش رقابت باعث شده است تا مثل سالهای قبل مخاطب مدت زمان طولانی را منتظر باز شدن وب سایت شما نباشد و به سایت های دیگری مراجعه کند. به علاوه این مسئله برای خود گوگل هم اهمیت بالایی دارد

۶ -نام مناسب برای سایت انتخاب

۷ – انتخاب پسوند مناسب: دامنه انتخابی شما باید به صورتی باشد که از اصول مشخص شده پیروی کند. برای مثال اگر قرار است سایت شما بازدید کننده های بین المللی داشته باشد باید از دامنه ای مثل .com استفاده کنید و یا اگر سایت وابسته به نهادهای دولتی است باید دامنه ی .gov را به کار برید.

۸ – استفاده از دامنه منتقل شده: اگر قصد دارید از چنین دامنه هایی استفاده نمایید باید دقت کنید که دامنه اولیه در زمینه ای مرتبط با فعالیت فعلی بوده باشد. اگر دامنه های انتقال یافته حوزه های کاری دور و نامرتبط داشته باشند بر روی سئوی سایت تاثیر منفی خواهد داشت

۹ – عمر دامنه: هرچه دامنه شما مدت طولانی تری در حال فعالیت باشد بهتر است، سابقه طولانی دامنه برای موتور جستجو مثل سابقه کار است، سایت هایی با دامنه قدیمی برای گوگل محبوبیت بیشتری دارند.

۱۰ -تاریخ انقضای دامنه: این تاریخ نشان دهنده زمانی است که دامنه سایت منقضی میشود، پس از این زمان امکان تمدید آن وجود دارد. اما طولانی بودن زمانی که تا انقضای دامنه مانده است میتواند نشان دهنده این موضوع باشد که شما قصد ندارید تنها مدتی کوتاه فعالیت کنید و یک برنامه طولانی مدت دارید.
ئسئو چیست
۱۱ – تبلیغات : اگر سایت شما همانند بسیاری از سایت ها به صفحه ای برای تبلیغات مختلف تبدیل شده است باید منتظر کاهش رتبه از طرف گوگل باشید. متاسفانه گوگل میداند تبلیغات زیاد و خارج از اندازه برای کاربر مطلوب نیست

۱۲ – عنوان مناسب وب سایت

۱۳ – خوش سابقه بودن دامنه و صاحب آن

۱۴ – متصل بودن سایت به شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک و اینستاگرام

۱۵ – تعامل با کاربر

برای نتیجه گرفتن لازم است روی کیفیت تمام این بخش های تمرکز کنید و یادتان نرود ممکن است حتی رعایت نکته ای کوچک مثل افزایش یک ثانیه سرعت بارگزای سایت باعث شود تا شما از رقبا پیشی بگیرید.
مرجع:سئو چیست

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *